ADAUGĂ

© 2021 Toate drepturile rezervate. RELATIONS

Acasă / News / Metodele ciudate prin care japonezii împiedica relațiile intime între sportivii din Satul Olimpic

Create a News listing

Metodele ciudate prin care japonezii împiedica relațiile intime între sportivii din Satul Olimpic

Postat la Jul 15, 2021

Japonezii au luat măsuri ingenioase pentru a împiedica sprtivii din Satul Olimpic să întrețină relații sexuale.

Japonezii au recurs la câteva metode bizare pentru a împiedica sportivii, care participă la Jocurile Olimpice să întrețină relații sexuale. Participanții care sunt cazați în Satul Olimpic, printre care se numără și reprezentanții României vor avea parte de paturi confecționate dintr-un material fragil, adică din carton. Aceste paturi rezistă la cel mult 200 de kilograme și nu permit mișcări bruște. Unul dintre avantajele acestor paturi este că totuși sunt reciclabile.

Deși autoritățile din Japonia au declarat că amenjarea Satului Olimpic a fost făcută în funcție de creșterea numărul de cazuri de persoane infectate, mulți bănuiesc că aceste măsuri au fost luate și pentru ca sportivii să nu întrețină relații intime.

Alte ArticolePremiul pentru cea mai bună campanie de poker a anului merge ...Gigi Becali, pensie lunară de 2.500 de euro de la Bruxelles. ...Mihaela Buzărnescu merge la JO 2020. A primit acceptul Federației ...

Jocurile Olimpice de vară 2020 de la Tokyo se vor desfășura între 23 iulie și 8 august, informează DigiSport.

Japonezii impun condiții dure: fără îmbrăţişări, fără aclamaţii, fără autografe

Jocurile Olimpice de la Tokyo 2021, care vor avea loc în perioada 23 iulie – 8 august, se vor desfăşura în condiţii foarte stricte. Organizatorii Jocurilor Olimpice de la Tokyo au dezvăluit noi reguli foarte stricte, cu o lună înainte de ceremonia de deschidere.

Preşedintele comitetului de organizare, Seiko Hashimoto, a precizat că, pentru desfăşurarea în siguranţă a competiţiei, „starea de spirit festivă va trebui eliminată„. Hashimoto face apel la organizatori să fie „creativi” pentru a instaura o atmosferă pozitivă, informează lefigaro.fr.

Oficialii olimpici au decis să permită accesul a maximum 10.000 de spectatori, dar Hashimoto i-a avertizat să nu se aştepte la petrecerea pe care au văzut-o la Euro-2020. „În Europa se sărbătoreşte. Din păcate, s-ar putea să nu putem face la fel”, a spus ea.

Participanţii la Jocurile Olimpice de la Tokyo vor trebui să se aştepte la următoarele măsuri de siguranţă: oricine înregistrează o temperatură a corpului peste 37,5 grade în timpul a două verificări separate nu va putea intra. Aceeaşi soartă o vor avea cei care tuşesc sau nu poartă mască. Persoanele cărora le va fi refuzat accesul nu îşi vor primi banii înapoi.

Spectatorii vor avea dreptul să aplaude, ​​dar nu îi vor putea încuraja pe sportivi, nici „să intre în contact direct cu alţi spectatori”. Totodată, nu vor putea solicita autografe, să fluture steguleţe sau să aclame. Şi consumul de alcool le va fi interzis „pentru a atenua cât mai mult posibil preocupările publicului”, a explicat preşedintele Tokyo 2021.

 

Citește și... Cristina Șișcanu s-a făcut DE TOT RÂSUL! Ce i-a „scăpat” la vedere într-o fotografie! Fanii au VAZUT TOT… FOTO: Vaccinarea copiilor, întârziată periculos de pandemie: ONU avertizează asupra riscului unei ”catastrofe absolute”