Add Listing

© 2019 All rights reserved. RELATIONS

Magazin Romanesc Online Londra

Home / News / Magazin Romanesc Online Londra

Create a News listing

Magazin Romanesc Londra Online Gospodina

Fiecare dintre noi are un vis care așteaptă să iasă la lumină. Tu tocmai ai pășit în al nostru. Bine ai venit! Povestea Magazinului Romanesc Gospodina înseamnă pasiune intensă pentru mâncarea românească, apetență pentru gusturi desăvârșite, dorință de a reînvia obiceiurile culinare vechi. Pregatim cu drag produsele romanesti si le multumim furnizoriler nostri, le prezentăm într-un cadru modern, urban. Pe scurt, suntem cea mai bună sursă pentru cele mai savuroase preparate traditionale românești la Magazin Romenesc Gospodina care isi deschide portile si Online.

La magazinul Romanesc Gospodina in Londra credem în gusturile simple românești, așa cum erau ele odată, așa cum le-am cunoscut și cu care am crescut. Credem în recunoștința față de rodul pământului și în unicitatea produselor traditionale Romanesti. Credem că timpul este cel care desăvârșeste cel mai bine produsele, de aceea alegem să facem totul cu grija la magazinul Gospodina din Londra Romford, curat și fără grabă. Credem cu tărie că doar fără compromisuri si fără scurtături putem atinge excelența in ceea ce facem. De aceea urmăm doar ritmul firesc al naturii, uneori intr-o așteptare mocnită chiar până la rodul anotimpului următor. Știm că mai există oameni care simt și gândesc la fel. Ne bucuram că ești unul dintre ei si crezi in noi.

Magazin Romanesc Gospodina înseamnă, pe lângă toate celelalte, și o echipă veselă, dedicată și pozitivă. Suntem noi, oamenii care te întâmpină atunci când vii să îți faci cumpărăturile aici, într-o atmosferă destinsă și relaxată. Cei care îți răspund la orice întrebare pentru ca tu să poți alege ce ți se potrivește mai bine. Cei cu care te sfătuiești și cu care te împrietenești. Ne place să fim aproape de tine. Și ne plac oaspeții, așa că de fiecare dată când vii la Gospodina, noi suntem bucuroși să îți oferim o experiență inedită. Avem deja un lucru în comun: pasiunea pentru gusturile autentice in magazinul Gospodina. Cu siguranță vom mai descoperi și altele atunci când ne vei trece pragul. Asteptăm să ne cunoaștem la Magazin Romanesc in Londra!

Pentru că Londra poate fi copleșitoare uneori, noi am deschis Magazin Online Romanesc in Londra Romford într-o zonă liniștită, boemă, dar și accesibilă. Ne găsești la 205 Rush Green Road, aproape de Romford Mall. Aducem în prezent obiceiurile, tradițiile și gusturile vechi, într-o formă contemporană, urbană. Aici te așteptăm să ne vizitezi și să ne cunoști, încrezători că odată ce ne vei trece pragul, îți vei dori să te reîntorci doar la Gospodina Magazin Romanesc Romford.

Posted on Jan 08, 2019