ADAUGĂ

© 2021 Toate drepturile rezervate. RELATIONS

Acasă / News / Ludovic Orban vrea încurajarea vaccinării pentru a preveni valul patru al pandemiei. „Va trebui să mărim numărul de caravane mobile”

Create a News listing

Ludovic Orban vrea încurajarea vaccinării pentru a preveni valul patru al pandemiei. „Va trebui să mărim numărul de caravane mobile”

Postat la Jun 19, 2021

Ludovic Orban, preşedintele PNL, a declarat că "e loc de mai bine" în ceea ce priveşte campania de vaccinare. Fostul premier susţine că autorităţile ar trebui să organizeze mai multe caravane mobile, mai ales în mediul rural.

Ludovic Orban cere o mai mare implicare a autorităţilor pentru a-i convinge pe românii care trăiesc în mediul rural să se vaccineze împotriva COVID-19.

„În materie de campanie de vaccinare, evident că e loc de mai bine. Ar trebui spus că în mediul urban, în special în mediul urban mare, s-a mişcat bine. În schimb, în urbanul mic şi în rural va trebui să mărim numărul de caravane mobile, să facem o popularizare foarte bună, în zilele în care se deplasează caravanele mobile să implicăm toţi factorii de influenţă din comunităţile locale, primari, preoţi, medici şi cadre didactice să convingem populaţia ca atunci când vine caravana să se vaccineze într-un număr foarte mare”, a declarat Ludovic Orban, conform Mediafax.

Alte ArticoleMarcel Vela îl susţine pe Orban la congresul PNL. „A ...Ludovic Orban îl atacă pe Florin Cîţu, chiar dacă se laudă ...Emil Boc îl atacă pe Ludovic Orban: Benzina domniei sale se ...

Citeşte şi: Ludovic Orban îl atacă pe Florin Cîţu, chiar dacă se laudă cu o campanie pozitivă. „Să vorbești de suflu nou cu Gorghiu, Turcan, Boc, Flutur, Roman”

Ludovic Orban explică de ce a scăzut numărul persoanelor vaccinate. „Valul patru vine probabil în toamnă”

De asemenea, preşedintele PNL a mai spus că odată cu venirea verii, a vacanţei, interesul pentru vaccinare a scăzut. Totodată, Ludovic Orban crede că valul patru va veni, cel mai probabil, în toamnă.

„Valul patru vine probabil în toamnă şi din cauza asta a scăzut, într-un fel, interesul cetăţenilor de a se vaccina. Dar eu cred că această campanie de vaccinare ar trebui să se deruleze în continuare cu şi mai multă energie, cu o adaptare permanentă la situaţiile specifice şi la caracteristicile comunităţilor locale pentru a determina creşterea ratei de vaccinare pentru că e evident, cu cât va fi rata de vaccinare mai mare, cu atât şansa de a avea un impact foarte mare în valul patru al pandemiei se va diminua”, a mai spus fostul premier.

Citeşte şi: Ioana Mihăilă, avertisment despre noua tulpină COVID şi valul patru al pandemiei. „Ne uităm cu destul de mare îngrijorare la cum cresc incidenţele în Marea Britanie şi în Germania”

Citește și... Andreea Mantea NU mai tace! Adevărul despre relatia cu Cristi Mitrea: „…câte BĂTĂI am îndurat, chiar și cu el în pântec” Groaznic ce i-a FĂCUT și lui David: Cele mai ieftine bilete de avion spre plajele din Italia