ADAUGĂ

© 2021 Toate drepturile rezervate. RELATIONS

Acasă / News / Horoscopul anului 2021. Influenta planetelor pentru semnele de Foc, Pamant, Aer si Apa

Create a News listing

Horoscopul anului 2021. Influenta planetelor pentru semnele de Foc, Pamant, Aer si Apa

Postat la Jan 07, 2021

Anul 2021 promite momente remarcabile pentru toate semnele zodiacale. Planetele Saturn si Jupiter sunt in Varsator si aduc o atmosfera cordiala, potrivita pentru stabilirea unor relatii stabile.

Horoscopul anului 2021. Planetele Pluto si Uranus vor lupta pentru drepturile lor cu putere si determinare. Aceasta rezistenta ne poate face mai ambitiosi, pentru a depasi obstacolele ce apar. Neptun in casa visatorilor Pesti mai calmeaza putin nervii si aduce liniste in jur. Controleaza-ti dozele excesive de emotii si actele impulsive care ti-ar putea dauna in relatia cu ceilalti. Poti avea ceva de furca cu Pluto si Uranus care sunt obisnuiti cu regulile foarte stricte si traditionaliste. De aceea te poti simti ciudat atunci cand vrei sa iei decizii mai putin „ortodoxe”, impins de la spate de neconventionalul Varsator.

Iata cum se anunta anul 2021 pentru cele patru elemente zodiacale: Foc, Pamant, Aer si Apa.

Alte ArticoleHoroscopul zilei de JOI 7 IANUARIE 2021. Ţine-ţi nervii în ...Horoscopul zilei MIERCURI 6 IANUARIE 2021. Pregătește-te pentru ...Horoscop 2021 cu Cristina Demetrescu: „Sectorul banilor ...

Horoscopul anului 2021 pentru semnele de Foc
Vointa de nezdruncinat

Berbecul, Leul si Sagetatorul sunt semne de Foc. In anul 2021, vor fi binecuvantati cu o perspectiva pozitiva asupra vietii. Nativii celor trei zodii se vor bucura de multa energie si vigoare pe intreg parcursul anului. Rezultatele muncii lor se vor vedea rapid.

Horoscop 2021 cu Cristina Demetrescu: „Sectorul banilor e cam prost până în vară. 2021 va aduce antidotul divin pentru planetă”

Sosirea lui Jupiter si Saturn in Varsator poate fi considerate o adevarata usurare pentru ei. Greutatea pe care au resimtit-o pe umeri in 2020 se disipeaza usor. Totul este mai putin obositor decat inainte. Chiar daca viata nu este total calma, pare ca lucrurile le ies mai usor.

Horoscopul anului 2021 pentru semnele de Pamant
Libertate

Taurul, Fecioara si Capricornul sunt semne de Pamant. Anul 2021 va insemna pentru ei prestigiu, recunoasterea meritelor, putere si respect. Atmosfera stabila ii ajuta sa ia cele mai bune decizii.

Pluto ii transforma in profunzime, iar Uranus ii indeamna sa se elibereze de catuse pentru a iesi mai mult in evidenta. Nativii zodiilor continua sa surprinda, insa nu tuturor le place acest lucru. Vor fi oameni care pot incerca sa le incetineasca ritmul si sa le puna piedici.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.