POST

© 2020 All rights reserved. RELATIONS

Cum sa flirtezi online?

Home / News / Cum sa flirtezi online?

Create a News listing

Sa presupunem ca ai deja un cont activ, un profil bine pus la punct si vrei sa mergi mai departe. Cum sa flirtezi online? Daca esti o persoana timida, o sa-ti fie cu siguranta mai usor decat in viata reala.

In primul rand, fotografia de profil. Este primul detaliu de care poti sa te agati si sa faci complimente. In al doilea rand, hobby-urile. Daca aveti hobby-uri comune, cu atat mai simplu, iar daca nu, poti sa-i spui ca ar fi o placere sa inveti ceva nou.

Incearca sa eviti exagerarile, mentine discutia intr-un ritm pozitiv, dar nu exagera cu flirtul. Spune-i exact ce gandesti dar totusi fara sa exagerezi. In scris totul se poate interpreta foarte usor. Fi sincer/a cu tine in primul rand. Doar asa poti dezvolta o relatie sincera si armonioasa.

Daca lucrurile merg bine si simti ca este timpul pentru urmatorul nivel, incearca sa stabilesti o intalnire reala. Asigura-te ca totul se va intampla undeva unde amandoi sa va simtiti in siguranta si ...go for it.

Ca o concluzie, flirt-ul online poate deveni mult mai interesant si incitant decat cel "face to face". Este exact ca un preludiu.

Intrebari care sa te ajute sa spargi gheata??

Un site de dating poate fi o adevarata provocare. Te ajutam cu cateva intrebari cu care sa spargi gheata.

  1. Poti sa-mi spui ceva despre tine? Clasic? Da, s-ar putea spune si asa. E simplu, daca cealalta persoana este interesata, o sa-ti raspunda. Cu cat o face mai detaliat, cu atat mai bine.
  2. Iti plac animalele? Fara indoiala genul de intrebare care apare mai devreme sau mai tarziu.
  3. Ce iti place sa faci in timpul liber? Inevitabil, revenim la partea cu hobby-urile.
  4. Trick question: Poti sa-mi spui ceva despre tine ce nu este trecut in profilul tau public?
  5. Ce cauti pe acest site? Intrebare destul de directa, cateodata necesara, cateodata nu.
  6. Ce zodie esti? Cum altfel sa stim daca se aliniaza planetele?
  7. Iti place sa dansezi?
  8. Ce filme/carti iti plac?

Posted on Mar 14, 2018